APS black hornet plus-Greek review


Ποιος θα περίμενε ότι μια μαύρη σφήκα εκτός από το να τσιμπά, μπορεί να σε κλωτσήσει, σε τέτοιο βαθμό που θα σου αρέσει; Ακούγεται βιτσιόζικο μα είναι το Black Hornet Plus από την APS.

Το συγκεκριμένο κιτ, μετατρέπει ένα airsoft glock σε υποπολυβόλο και το πραγματικό του όνομα ως προϊόν είναι APS Caribe Action Combat. Στο συγκεκριμένο review, παρουσιάζουμε την έκδοση που έρχεται μαζί με το GBB Glock της APS, το Black Hornet και γι’ αυτό ονομάστηκε από την APS: Black Hornet Plus.
Λίγα λόγια για το caribe
Μια πλαστική θήκη που μέσα της τοποθετούμε ένα GBB glock17/18c airsoft πιστόλι, η οποία το μετατρέπει σε υποπολυβόλο. Έχει rail για τοποθέτηση σκοπευτικών, αν και περιέχει και τα δικά του τα οποία ανοίγουν και κλείνουν ή αφαιρούνται αν ενοχλούν. Πλαστική κατασκευή η οποία το καθιστά ελαφρύ όμως η ποιότητα της δεν με ενθουσίασε τόσο, μιας που μετά το review, πειραματίστηκα με την τοποθέτηση εξαρτημάτων στα rail που κάποια δυσκολεύτηκαν να κουμπώσουν. Όμως ναι, έχεις χώρο να βάλεις σχεδόν ότι θες. Το ρυθμιζόμενο κοντάκι δεν είναι και τόσο μακρύ όταν αποφασίσεις να το ανοίξεις και πάλι καταλήγεις στο να έχεις το συγκεκριμένο airsoft κοντά σου. Κάτι το οποίο σε καταστάσεις CQB θα το λατρέψεις αφού έτσι κι αλλιώς αυτός είναι ο ρόλος του.
Το πιστόλι…
Το Black Hornet είναι ένα από τα CO2 glock της APS το οποίο χρησιμοποιεί γεμιστήρες αμπούλας η οποίες πλέον έχουν γίνει high tech λόγο της νέας βαλβίδας που χρησιμοποιούν ώστε το αέριο να διοχετεύεται ομαλά στο όπλο.
Ο σχεδιασμός του έχει βασιστεί στο Glock G17 μα ο επιλογέας για  βολή κατά βολή-κατά ριπάς θυμίζει διακόπτη, ο οποίος είναι δύσκολο να κινηθεί στην περίπτωση που το έχει τοποθετήσει κανείς μέσα στο kit του Caribe… Το σώμα του είναι πλαστικό και το slide είναι από μέταλλο. Η ασφάλεια του βρίσκεται πάνω στην σκανδάλη και το σώμα περιέχει rail για τοποθέτηση φακού, laser κλπ. (Για την περίπτωση χρήσης ως πιστόλι)
H έκδοση του Black Hornet Plus έρχεται με μεγάλο γεμιστήρα (48 bbs) και μακρύτερη κάννη η οποία σε συνδυασμό με το μικρό της διαμέτρημα (6,03 χιλ), χαρίζει εμβέλεια και συγκέντρωση των bbs στο στόχο. Η κάννη που προεξέχει καλύπτεται και εφαρμόζει σε ειδικό σημείο του Caribe κάτι το οποίο δεν το έχουν οι άλλες εκδόσεις μέχρι στιγμής. Όταν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει το Black Hornet ως side arm, τότε η κάννη καλύπτεται από έναν «σιγαστήρα» ο οποίος περιέχεται στο πακέτο.
Στις μετρήσεις τώρα, δεν το βρήκα και έτοιμο για CQB αφού έδειξε 360 fps. Με την αλλαγή όμως που έκανα σε γεμιστήρες Green Gas (πήρα της WE και ταιριάζουν)  έδειξε τον αριθμό που ήθελα να δω, ώστε να παίζω με ασφάλεια παντού.


Δεν υπάρχουν σχόλια